Hytta

Vi vil dele hyttegleden vi har med andre, og leier derfor ut vårt hytteparadis! Hytta heter ‘Opptur’ og det ønsker vi at alle besøkende skal ha også 🙂

OM HYTTA (prisoversikt finnes lenger ned i teksten):
Hytta ble oppført i 2013, og er over 2 etasjer. Det er sengeplass til 11 personer, hvorav dobbelseng på rom 1, mulighet for dobbelseng (seng trekkes ut) og enkelseng på rom 2 og 3, samt 2 sengeplasser i sovesofa i loftstue og en skuvseng (mest velegnet for barn).

Hytta har fiber og WIFI. Det er loftstue med TV som har tilgang til Netflix etc., og Playstation 3. TV nede er tilknyttet kabel TV, men har også Apple TV for tilgang til streamingtjenester som Netflix etc. TV på soverom nede har også Google Chromecast for tilgang til streamingtjenester som Netflix etc.

Hytta har både bad med vaskemaskin og tørketrommel og et gjestetoalett.

Hytta har jacuzzi til 6 personer. Denne kan leies for 750 kr ekstra, dersom en forplikter seg til å sette seg inn i hvordan vannkjemien håndteres. God beskrivelse er tilgjengelig, og opplæring vil bli gitt i forkant. Hygiene er viktig 🙂 Det er kun mulig å leie jacuzzien for hele leieperioden.

Terrassen har flere sitteområder, samt en bålgrill som kan brukes til bålhygge, men også matlaging. Gassgrill er også tilgjengelig.

Anbefaling fra tidligere leietakere:

 • Hjemmekoselig hytte, følte oss velkomne her. Passer for store og små.
 • Koselig og fin hytte i noen fantastiske omgivelser! Man kan ikke gjøre annet enn å kose seg glugg på denne hytta og koble av fra hverdagens stress og jag. Med lekeplass i umiddelbar nærhet, nydelig natur og turstier, jacuzzi og fine badeplasser er dette midt i blinken for alle aldersgrupper.
 • Hadde en super helg i en veldig fin hytte. Masse god informasjon om hvordan ting virket, så vi slapper godt av hele helgen. Og mye fine turområder rett rundt hytta.

OM OMRÅDET
Hytta ligger i umiddelbar nærhet til fjellaktiviteter, badevann og 9 hulls golfbane. Det er også down hill løype for terrengsykkel, og fantastisk flotte muligheter for landeveissykling i området. I gangavstand finnes også stor lekeplass, fotballplass, og skatepark.

Det er en kano tilhørende hytta som gjerne må brukes.

UTLEIEPERIODER OG PRISER
Start og slutt leieperiode er kl 18.00 dersom ikke annet er avtalt, og tilgjengelige perioder og priser er:

 1. april til 18. juni:
  Full uke: 8000,-
  Helg fre-søn: 5000,- (ekstra natt 1250,-)
  Døgn ukedag: 1400,-
 2. juni til 22. august:
  Full uke: 9000,-
  Helg fre-søn: 6000,- (ekstra natt 1250,-)
  Døgn ukedag: 1400,-
 3. august til 3. desember:
  Full uke: 8000,-
  Helg fre-søn: 5000,- (ekstra natt 1200,-)
  Døgn ukedag: 1400,-
 4. til 12. september 2021: Kr 9000,-

Påske 2022

 1. – 13. april: 12 000 kr
 2. – 18. april: 16 000 kr

9. til 12. september 2021: Kr 9000,-

Ved ønsker om andre eller lengre perioder, ta kontakt for tilbud.

Priser inkluderer strøm.

Hytten vaskes normalt av leietager. Leie inngås ved innbetaling av halve leiebeløpet. Resterende leiebeløp innbetales før leieforhold starter. Det skal ikke røykes i hytta! Dyrehold skal avklares før leie, da vi dessverre har allergi i familien.

Depositum på kr 2000,- innbetales ved booking (sammen med halve leiebeløpet). Depositum betales tilbake innen 14 dager avhengig av gjennomgang av hytte.

Ta kontakt dersom langtidsleie i sommerhalvåret er ønskelig.

TILLEGGSTJENESTER (må bestilles min. 1 uke før start av leieforhold):
Utvask: kr 2000,-.
Sengetøy og håndkle: kr 200,- pr sett
Tilgang til jacuzzi: kr 750,-