Stedet Vrådal

Vrådal ligger i Kviteseid kommune som ligger i naturskjønne omgivelser i Telemark. Vrådal er like attraktivt sommer som vinter. Selve tettstedet ligger der hvor Vråvatn munner ut i Nisser. Det er de siste årene gjort betydelige investeringer i området.

Ski, sluser og strender

Vrådal er en liten bygd midt i Telemark. Området rundt bygda frister med høye fjell, frodige skoger, stille innsjøer og barnevennlige strender.

Det er mange fiskevann i Vrådal. Nisser og Vråvatn er de største innsjøene, men området har en mengde mindre vann der du kan få ørret, sik, røye og abbor.

I de over 1000 meter høye fjellene rundt kan du gå turer i eller utenfor merkede løyper.

Vrådal er et fint område for barnefamilier. Gå tur i fjellene og skogene, dra på kanotur eller slapp av på stranden. Strendene ved Nisser er hvite, langgrunne og optimale for barn. Om høsten er skogene fulle av bær og sopp. Og fra Nisseloftet i annen etasje på Sølvsmedtunet kan du sende julekort med spesialstempel – der er det jul hele året.

Vrådal Panorama Skisenter er et av de største skianleggene i Telemark. Her finner du lange bakker med ulik vanskelighetsgrad og et eget barneområde. Vrådal har også gode langrennsmuligheter. Det finnes mange muligheter for å reise til Vrådal.